Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Evlerde, hizmetyerlerinde, okullarda ve çeşitli ülke kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanların hızlı ve zorlamasız biçimde yangın alanlarını terk etmesi yürekin kullanılmakta olan önemli gestaltlar arasındadır.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da vaziyet kızılıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları tombul in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve muvafık paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Sonunda imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olabilir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Flama almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yangın bapsı ivedi çıkış dâhilin kullanılacaksa o dönem lazım koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Yangın ve acil kalıp anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da rapor edilen bu karakol bazı modellerde olağan kapı koluna benzer. 

Belli başlı yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu sav konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma kılmak cebir ve güvensiz olacağı bağırsakin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Bu kapılar sebebiyle ani gelişen durumlarda binadaki tahliye anlayışlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı bırakma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Kapı rabıtalantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş yangın kapısı olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına vesile evet.

Dolgular ile kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın kapısı nedir ve ne işleme yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini elde etmek sinein kullanılan bir bapdır.

Yapılarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine ehil olmadığını söyleyebiliriz. Şirket kapılarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket kapılarının alev kabız süresiyse 60 dakikadır.

Report this wiki page