yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın veya müstacel hava vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi yürekin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Montaj sürecinde fen olarak bütün kurallara orantılı şekilde yerleştirilen vahit kanatlı yangın bapsı, autarı sahih açılacak şekilde kullanılır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriyetle yekta katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar katkısızlanır.

Yangın Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bentlı olmakla baş başa olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak hızla tahliye olmasını sağlayan bu kalıp yaşama kaybı olmaması sinein önemlidir.

Yangın simultane bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla yakın orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması yürekin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın bapları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan yahut alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına Yangın Kapısı Fiyatları dayanıklı baplardır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hâlet çalma vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın kapısı ile bilcümle olacak şekilde kullanılan yangın merdivenleri yangına karşı hileınacak önlemlerden biridir. Binada mevcut kişilerin kısaltarak müddet içerisinde autarı çıkadınlmasını sağlayan bu merdivenler aynı zamanda diğer katıksız Yangın Kapısı afetler ya da menfi durumlara karşı da boşaltma kuruluşlmasını sağlamlar.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak değmedarımaişetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması Yangın Kapısı gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

En şayeste yükselmekı bulmanız sinein farklı seçenekleri içinlaştırmanız ve kaliteli bir yangın bapsına envestisman yapmanız önemlidir. İşte, en yarar yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Müstacel kilitleme Endişe tabanlı bir muvasala kontrol sistemi, yapı ekiplerinin tamam enerjik kimlik bilgilerini durdurmasına ve bütün kapıları uzak bir konumdan kullanıcılar ciğerin erişilemez hale getirmesine imkân tanılamar.

Report this wiki page